top of page

BeAchilles? What?

We kozen ervoor om een variatie van ‘spel zonder grenzen’ uit te werken. Bij een spel zonder grenzen zijn er diverse teambuildingactiviteiten maar is er geen sprake van een competitieve factor. In ons evenement voegen we deze factor toe om de sportspelbeleving van de deelnemers te verhogen.

​

Om een extra boost te geven aan de sportspelbeleving kiezen we tevens voor een rode draad doorheen het evenement. Dit thema komt terug in de diverse standen alsook in onze naam. We brengen het evenement naar buiten als een veldslag tussen teams, bestaande uit “Brave Ones”, maar geven ook aandacht aan het vrolijke aspect van “The Beach”.  In de spotlight zetten we Achilles, de wereldberoemde halfgod die Troje ten val bracht. Ondanks dat hij onsterfelijk leek te zijn, had hij één zwakke plek. Net zoals bij deze mythe zullen onze teams de zwakke plek van hun tegenstanders moeten ontdekken.

BeAchilles? Who?

Wij zijn Kenneth Tronquo en Silke De Meyer en studeren Event- en projectmanagement aan Artevelde Hogeschool. Voorafgaand aan deze opleiding hebben we beide al een diploma behaald. Silke woont te Mere en is leerkracht lichamelijke opvoeding en wiskunde. Kenneth behaalde reeds een diploma sociaal-cultureel werk.

 

Als afstudeerproject organiseren wij een sportevenement BeAchilles in Mere omdat we beiden sportief aangelegd zijn.

bottom of page